LETNJI KAMPOVI

Dragi naši čuperci, imamo sjajnu vest za sve Vas. Sa velikim uzbuđenjem Vas obaveštavamo da smo pripremili veliki broj letnjih kampova u prirodi i da jedva čekamo da se zajedno ludo provodimo, ali i učimo kroz zabavu.

Dakle, cilj nam je da mališane približimo prirodi i da ih upoznamo sa svim njenim kvalitetima. Kako sve više živimo nekako užurbano i bez dovoljno vremena, zapostavljamo važne stvari, poput na primer, koliko kvalitetno na nas može uticati jedan vikend u prirodi, sedmica ili čak duže. Zato smo odlučili da što više vremena provodimo u prirodi, uživamo u sportu, zelenilu, rekreaciji i zabavi.   

Bićemo pravi istraživači, roditelji će biti ponosni na nas. Učićemo o drveću, cveću, ekosistemu, koliko je važno da prirodu čuvamo i negujemo, ali ćemo se i jako puno zabavljati kroz razne sportske aktivnosti. Imačemo priliku i da vidimo različite životinje i da o njima nešto naučimo. 

Da Vam malo zagolicamo maštu (nećemo Vam baš sve otkriti):

Dalje ćete videti, ako pođete sa nama u avanturu.

U planu su kampovi na sledećim lokacijama: 

  1. Koštunići su smešteni na južnoj padini planine Suvobor i predstavljaju pravi mali raj i idealnu destinaciju za beg u prirodu. Čist vazduh i netaknuta priroda mame sve posetioce. Pešačenje, planinarenje, biciklizam i ribolov samo su neke od aktivnosti koje ovo eko selo ima da ponudi. 
  2. Homolje, ovaj kraj u istočnoj Srbiji okružen je planinskim vencima sa svih strana. Najpoznatije su Homoljske planine, čija je prosečna visina oko 900m nadmorske visine. Prepuno neprleglednih pašnjaka, livada, puno borove i hrastove šume idealno je za disanje punim plućima. 
  3. Takovski kraj krase pitome planine, reke i potoci, kao i velika istorija. Seoski turizam privlači veliki broj ljudi u ovaj kraj, koji se godinama unazad sve više i više razvija.